Kiszervezett logisztika

A Logify-nál a kiszervezett webshop logisztika az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: csomagkezelés, raktározás, kiszállítás, egyéb logisztikai szolgáltatások díjai, csomagoló anyag költsége. Ezekből tevődik össze a logisztikai költséged havi díja. Forgalmadhoz igazodó egyedi árajánlatért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Csomagkezelés

A csomagkezelési díj tartalmazza a termék összeválogatást, csomagolást, számlázást, futárcímke generálást, csomagátadását a futárszolgálatnak. Kérj ingyenes konzultációt a hello@logify.hu email címen.

Raktározás

A Logify-nál a termékeidet 33X60X30 cm méretű rekeszekben tároljuk. Rendelés esetén a rekeszekben lévő árukészletből csomagolunk. Egy 60×100-as salgó polc 3 rekesznek felel meg.

Szállítás

A csomagok kiszállítását szerződött partnereink egyike végzi.  Lehetőség van aznapi kiszállításra is Budapest területén belül.
A kiszállítás mellett igénybe veheted átvevő pontunkat is, amely a 1037 Budapest, Kunigunda útja 68. szám alatt található.

Ahol akár azonnali csomagátvétel is lehetséges!

 

Logisztikai szolgáltatások díjai

A Logify egyik alapértéke az ügyfélközpontúság. Célunk, hogy Te is sikeres webshop tulajdonos legyél, ezért rugalmasan állunk igényeidhez. Legyen szó egyedi csomagolásról, termékek vonalkódozásáról vagy címkézésről. Egyedi árajánlatért keress minket: hello@logify.hu email címen